Thorne Research

Thorne Research är en världsledande utvecklare och tillverkare av näringstillskott. Sedan 1984 har Thorne skapat kosttillskott i kapselform, utan att använda de annars så vanliga tillsatserna av smörj- och bindemedlen som t ex magnesiumstearat.

Genom att skapa produkter för de allra känsligaste har Thorne öppnat ett helt nytt område för personer som verkligen har nytta av näringsstöd. Renheten i produkterna bidrar direkt till bättre absorption och ökad biotillgänglighet.

Thorne Research har ett stort sortiment av högkvalitativa, verkligt allergikersäkra näringstillskott som tillverkas i den egna moderna produktionsanläggningen i Idaho.

Supreme Nutrition

Supreme Nutrition är en serie näringsprodukter helt baserade på naturliga råvaror. Serien är framtagen av Dr Michael Lebowitz. Gemensamt för Supreme-produkterna är att de är resultat av mångårig forskning och att en av metoderna för att välja ut specifik råvara från hundratals prover är AK.

Quicksilver Scientific

Dr Chris Shade är mannen bakom Quicksilver Scientific. Chris är biolog och hans forskning på grodor och dessas utsatthet för miljögifter ledde fram till de effektiva liposomala näringsprodukterna som Quicksilver skapar. Chris är också expert på kvicksilver och avgiftning. Se gärna hans seminarier på Youtube!

Bio-Botanical Research

Expertisen på att lösa upp biofilm finns hos Bio-Botanicals. Även de tar direkt hjälp av naturen för att skapa näringsprodukter både för allmänna och specifika ändamål.

Ancient Minerals

Ancient Minerals är en egenvårdsserie med transdermalt magnesium som absorberas via huden. Det är ett alternativ eller komplement till traditionella magnesiumtillskott som intas oralt som piller, kapslar eller dryck.

Testvialer till näringsprodukter
Här hittar du alla testvialer till Thorne Research och Supreme-serien. Dessa är lämpliga att använda vid muskeltestning eller vid bio-resonans-testning.
Övrigt
Här hittar du: - Övriga näringsprodukter - Praktiska tillbehör - Katalog och prislista för beställning eller nedladdning