SORTIMENT
   
VARUKORG
 
 
NYHETSBREV
 
 
SÖK
 
 
INFORMATION
   
 

Grön Interiör - ekologisk inredning på Södermalm

Butik och visningslokal på Renstiernas gata 19, Södermalm, Stockholm.

Öppet kl 11-18 vardagar och kl 11-16 lördagar. Tel: 08-403 905 43

Länk: www.groninterior.se

Facebook

Blogg

Grön Interiör är en butik som bryr sig. Vi bryr oss om naturen och vi bryr oss också om vackra och bekväma saker, goda smaker och om att njuta av livet. Vi vill dra vårt strå till stacken för en hållbar framtid genom att tillhandahålla snygga, ergonomiska OCH miljövänliga produkter för den skandinaviska marknaden. Vi menar att det inte behöver finnas något motsatsförhållande mellan att leva ett gott liv och att bry sig om allas vårt hem - planeten Jorden med alla dess invånare - nu och i framtiden.

Grön Interiör tillhandahåller ekologiska och miljövänliga produkter för hem, kontor och hotell med ett omfattande sortiment av schyssta, ekologiska, giftfria produkter av förnyelsebara material. Vi tror att kemikalier och metaller snart är ett tråkigt minne och vill istället visa på de sköna naturliga materialen som vi tror hör den friska framtiden till.

Våra produkter är inte gjorda av plaster, varken ny eller återvunnen. Ett giftigt material är nämligen inte mindre giftigt när det återanvänds!

På bilden ser du hur vår fysiska butik på Renstiernas gata 19 ser ut. Välkommen!

Grön Interiör bloggar om miljövänlig inredning! Klicka här!

Grön Interiör finns också på Facebook med snabba nyheter!